top icon
  • Skoda Elroq

    Αποκάλυψη για το νέο Skoda Elroq

  • BYD SEAL U DM-i

    BYD Seal U DM-i: Το οδηγούμε στην Ελλάδα

  • Renault 4 E-Tech

    Έρχεται το νέο Renault 4 – και είναι ηλεκτρικό

  • Subaru Forester 25MY First Drive

    Οδηγούμε το νέο Subaru Forester στη Γερμανία

  • BYD Dolphin TEST 4T

    Δοκιμάζουμε το νέο BYD Dolphin

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ

Top Stories

Η ετήσια έκθεση της ΕΛΑΣ για το οργανωμένο έγκλημα, αξιοποιώντας τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει από τις πολυάριθμες συλλήψεις και εξιχνιάσεις, περιγράφει τον σκοτεινό κόσμο των κλεφτών οχημάτων. Τι μεθόδους χρησιμοποιούν, τι τεχνογνωσία διαθέτουν, πώς καλύπτονται, πώς διακινούν τα κλεμμένα και σε ποιες χώρες καταλήγουν…

Με τον καλύτερο τρόπο θα πέσει η αυλαία του 60ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος στις 5 και 6 Οκτωβρίου, καθώς ο τελευταίος γύρος του θεσμού, το myKTEO 11ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, συγκέντρωσε 59 συμμετοχές.

Με άκρως ελκυστική τιμή, το νέο και μικρότερο μοντέλο της BYD, το αμιγώς ηλεκτρικό dolphin (δελφίνι), καλείται να κολυμπήσει κατευθείαν σε βαθιά νερά αντιμετωπίζοντας σκληρούς θηρευτές. Πάμε να δούμε με τι εφόδια θα το επιδιώξει.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός είναι ο «τελευταίος των Μοϊκανών», σε αυτή την ιδιαίτερη υποκατηγορία που ορίζουμε χρόνια τώρα ως «καυτά» χάτσμπακ. Ο ερχομός του δημοσιογραφικού Honda Civic Type R, στην έκτη γενιά του, μας αναστάτωσε(!) όπως κατάφερνε να το κάνει πάντα, ήδη από τη στιγμή που μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο του 1997.

Με μια ειδικά διαμορφωμένη AμεΑ friendly κερκίδα στην ΕΚΟ Super Special Stage, η Κωτσόβολος έδωσε την ευκαιρία σε όλους, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις, να ζήσουν από κοντά μοναδικές εμπειρίες Ράλλυ.

Ονειρευόμαστε και στοχεύουμε. Άμα το αποφασίσεις, θα το αποκτήσεις. Από το «Lounge», λοιπόν, μερικές προτάσεις για όλα τα βαλάντια. Καιρός να το ρίξουμε έξω και να «περιποιηθούμε εαυτούς και αλλήλους».

Με τον καλύτερο τρόπο θα πέσει η αυλαία του 60ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος στις 5 και 6 Οκτωβρίου, καθώς ο τελευταίος γύρος του θεσμού, το myKTEO 11ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, συγκέντρωσε 59 συμμετοχές.

Με δύο ασφάλτινους αγώνες να απομένουν σε Κεντρική Ευρώπη και Ιαπωνία για την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς στο WRC, ο Thierry Neuville βρίσκεται πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο WRC, ενώ ανοιχτή παραμένει η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Hyundai και Toyota στο κυνήγι του φετινού Πρωταθλήματος Κατασκευαστών.

Αλλάζεις ονόματα και κατασκευαστή στα αποτελέσματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και το «1-2» της Toyota στη Χιλή, δημιουργεί ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα…

O Bruno Sacco, ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές αυτοκινήτων της εποχής μας και επικεφαλής του τμήματος styling της Mercedes για 25 χρόνια, έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Με την McLaren να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών, καθώς ξεπέρασε τη Red Bull στη βαθμολογία, ας θυμηθούμε ποιο μονοθέσιο κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα για λογαριασμό της μεγάλης βρετανικής ομάδας.

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ