top icon
Επικαιρότητα

«Υποβρύχιο» το αυτοκίνητο του 007

Το «Quantum of Solace» αναμένεται στις οθόνες το Νοέμβριο αυτού του χρόνου, ενώ θα είναι η δεύτερη φορά του Ντάνιελ Κρεγκ που θα πρωταγωνιστεί στο ρόλο του γνωστού πράκτορα 007. Το σενάριο θέλει το θρυλικό Τζέιμς Μπόντ να οδηγεί και πάλι μία μαύρη Aston Martin DBS, την ίδια που χρησιμοποιούσε στο Casino Royale.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τη Lotus Esprit του 1977, που πρωταγωνίστησε στο «η κατάσκοπος που με αγάπησε», το νέο αυτοκίνητο του 007 δεν έχει προδιαγραφές για αμφίβιο και έτσι, μετά την πτώση του, το Σάββατο, στη λίμνη Γκάρντα στη βόρεια Ιταλία βυθίστηκε.

Κατά τη  μετακίνηση προς τα γυρίσματα της ταινίας -και ενώ επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες με πολύ βροχή- ο οδηγός της DBS έχασε τον έλεγχο και έπεσε από έναν απότομο μεγάλο βράχο, ύψους 10 μέτρων, στη λίμνη. Ο ίδιος κατόρθωσε να γλιτώσει, διακομίστηκε όμως στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Η Ford, πάντως, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που το ατύχημα διαδραματίστηκε με μία Aston Martin και όχι με το νέο Ka, το οποίο επίσης θα υπάρχει στην ταινία.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ