X
Επικαιρότητα

Young European Truck Driver 2005

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός για νέους οδηγούς φορτηγών κάτω των 35 ετών

Η ΕΕ συνεργάζεται με την SCANIA σε όλη την Ευρώπη πραγματοποιώντας τον «Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Nέους Οδηγούς Φορτηγών κάτω των 35 ετών» (Young European Truck Driver Competition 2005).

Στα πλαίσια του Διαγωνισμού η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SCANIA στην Ελλάδα, διοργανώνει μια περιοδεία σε 30 πόλεις της Ελλάδας έως τις 5 Ιούνη 2005 με ένα φορτηγό SCANIA και μία ειδικά διαμορφωμένη νταλίκα όπου πραγματοποιούνται τα σεμινάρια, με σκοπό να αναζητήσει τους καλύτερους νέους οδηγούς της χώρας μας. Στόχοι είναι να υπογραμμιστεί η σημαντική και υπεύθυνη θέση του οδηγού, οι κανόνες οδικής ασφάλειας και πρόληψης ατυχημάτων και να δωθούν οδηγίες για οικονομία στα καύσιμα κατά την οδήγηση του φορτηγού.

Επίσημοι χορηγοί του προγράμματος είναι η ΕΕ ο IRU (International Road Transport Union) η MICHELIN, η SHELL και η SUPERFAST FERRIES.

Οι συμμετέχοντες οδηγοί, μικρότεροι από 35 ετών θα κληθούν σε κάθε πόλη να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση και να αποδείξουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε βασικά θέματα ΚΟΚ, Πρώτων βοηθειών, Ασφαλούς Οδήγησης και Μηχανολογίας καθώς και τις οδηγικές τους ικανότητες.

Ο καλύτερος οδηγός της Ελλάδας θα ταξιδέψει στην Σουηδία, όπου θα διεκδικήσει ένα καινούριο SCANIA και πολλά δώρα από SHELL, MICHELIN και SUPERFAST FERRIES.

Οι περιοδείες έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 03 Μαρτίου και σημειώνεται μεγάλη επιτυχία και προσέλευση οδηγών. Το καραβάνι του YETD έχει επισκεφτεί ήδη 8 πόλεις της Πελοποννήσου (Σπάρτη, Άργος, Ναύπλιο, Κόρινθος, Καλαμάτα, Τρίπολη, Πύργος και Πάτρα) και την Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά) με μεγάλο ενθουσιασμό από τους οδηγούς.

Ο τελικός του Διαγωνισμού θα γίνει στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!