X
Επικαιρότητα

Yamaha Xenter 150

Η Yamaha θέλοντας ξεκάθαρα να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στα scooter με τροχούς 16 ιντσών παρουσίασε στη Φλωρεντία το νέο Χenter 150.

Η Yamaha θέλοντας ξεκάθαρα να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στα scooter με τροχούς 16 ιντσών παρουσίασε στη Φλωρεντία το νέο Χenter 150.
Beautylity (ομορφιά και χρηστικότητα) ήταν η λέξη που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι της Yamaha για να περιγράψουν το νέο τους scooter. Με αυτόν τον τρόπο ξεκαθάρισαν ότι το Xenter στοχεύει σε ένα ευρύ κοινό. Όχι μόνο στους άντρες που θέλουν επιδόσεις αλλά και στις γυναίκες που ζητούν την πρακτικότητα σε καθημερινή βάση. Με αυτό τον γνώμονα το Xenter σχεδιάστηκε σχεδόν από το μηδέν. Από πλευράς design τα διπλά φανάρια που μοιάζουν με γυναικεία μάτια συνδυάζονται με σπορ πινελιές όπως το LED πίσω φανάρι και τα ξεχωριστά πίσω φλάς. Έτσι προσπαθούν να πετύχουν τον συνδυασμό της ομορφιάς και του σπορ χαρακτήρα του Xenter.

Ο νέος τετράχρονος, τετραβάλβιδος, υδρόψυκτος κινητήρας155κ.κ. αποδίδει 15,5 ίππους. Νέο επίσης είναι και το πλαίσιο που σχεδιάστηκε για να παρέχει μεγαλύτερο χώρο ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη άρα και περισσότερο χώρο για την φόρτωση και μεταφορά αντικειμένων. Η μονή πίσω ανάρτηση, που δανείζεται τεχνολογία από το TMAX, σε συνδυασμό με το πλαίσιο λειτουργεί υποδειγματικά τόσο σε δρόμους με ανωμαλίες (όπως διαπιστώσαμε στην παρουσίαση διερχόμενοι από τα πλακόστρωτα της Φλωρεντίας) όσο και στον επαρχιακό δρόμο.  Με λίγα λόγια το Χenter δείχνει να πετυχαίνει τον στόχο του και να συνδυάζει την ομορφιά με την χρηστικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!