X
Επικαιρότητα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα; Μακάρι!

Έχουμε μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι με την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά όπως όλα δείχνουν και έπειτα από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης ίσως, επιτέλους, να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία!

Έχουμε μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι με την συγκεκριμένη υπόθεση, της συνέχισης των μεγάλων οδικών έργων, αλλά όπως όλα δείχνουν και έπειτα από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), ίσως -επιτέλους- να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία!

Το συνολικό ύψος του δανείου, που αφορά τους Αυτοκινητόδρομους, μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της ΕΤΕπ είναι της τάξεως των 650 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι υπογραφές για το υπόλοιπο ποσό αναμένονται στις αρχές του 2014 και αφορούν στη χρηματοδότηση της Ολυμπίας Οδού και του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου, στο πλαίσιο της αναθεώρησης των 4 συμβάσεων παραχώρησης.

Τα υπέρ αυτού, δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε είναι κατανοητά και τα έχουμε θίξει πολλές φορές μέσα από ρεπορτάζ του περιοδικού μας. Πάνω από 20.000 θέσεις εργασίας και φυσικά ένα σωστό οδικό δίκτυο, με ευρωπαϊκούς κανόνες ασφαλείας, στο οποίο δεν θα παίζουμε με τις ζωές μας καθημερινά…Μ.Σαλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!