X
Επικαιρότητα

www.peugeot.gr

Η ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ δημιούργησε αυτό το νέο site που σαν στόχο έχει να δίνει τις πληροφορίες με εύκολο και λειτουργικό τρόπο, ενισχύοντας την μοντέρνα εικόνα της εταιρίας. Η ιστοσελίδα θα παρέχει άμεσα πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της εμπορικής γκάμας της Peugeot, περιλαμβάνοντας ενότητες σχετικές με την ασφάλεια, την άνεση, τους κινητήρες, το εσωτερικό περιβάλλον και την εξωτερική σχεδίαση, καθώς θα υπάρχει και η δυνατότητα downloads (π.χ. wallpapers και videos) για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Παράλληλα, παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ και την ιστορία της καθώς και το πανελλαδικό Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων, ενώ υπάρχει άμεση σύνδεση με τη διεθνή ιστοσελίδα της Peugeot. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται πληροφορίες για την ιστορία της Peugeot, και τα Concept Cars της εταιρίας. Στον τομέα Peugeot Sport, υπάρχουν πληροφορίες για τη διεθνή αγωνιστική δράση (WRC) αλλά και την ελληνική, με ειδικές αναφορές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, στο 6ο Πρωτάθλημα Τουρισμού Peugeot, και στο «206 Junior Cup». Το καινοτόμο στοιχείο της ιστοσελίδας είναι η δυνατότητα επιλογής που ονομάζεται «Tο δικό σας Peugeot». Δίνει την ευκαιρία στον χρήστη να διαμορφώσει σε έξι απλά βήματα το αυτοκίνητο που επιθυμεί, διαλέγοντας αμάξωμα, κινητήρα, χρώμα αμαξώματος, εσωτερική διακόσμηση, και εξοπλισμούς δίνοντας παράλληλα όλες τις πληροφορίες κόστους αλλά και τεχνικών χαρακτηριστικών.

Συγχρόνως, παρουσιάζονται όλα τα προγράμματα χρηματοδότησης της εταιρίας με δυνατότητα ανάλυσης και υπολογισμού αριθμού και κόστους δόσεων για όλα τα μοντέλα με την καταβολή ή όχι προκαταβολής. Παρουσιάζονται επίσης πλήρως όλα τα προϊόντα της Boutique Peugeot, που είναι χωρισμένα σε ενότητες : Peugeot Sport, Τέννις, Γκόλφ, Μινιατούρες, Παιδικά, Αναψυχή, καθώς και όλα τα προϊόντα αναφορικά με τα μοντέλα Peugeot. Στον τομέα «Υπηρεσίες Peugeot» αναφέρονται αναλυτικά πληροφορίες σχετικές με τις εργοστασιακές εγγυήσεις που παρέχει η εταιρία στα αυτοκίνητά της, λεπτομέρειες για την συντήρησή τους καθώς και στοιχεία για την Peugeot Assistance. Μέσα από την νέα ιστοσελίδα, ο επισκέπτης θα μπορεί να έρχεται σε επικοινωνία με την εταιρία και μέσα σε 24 ώρες να λαμβάνει απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις του. Για τη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας η ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ συνεργάστηκε με την ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Α.Ε.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!