top icon
Επικαιρότητα

www.ecocity.gr

Ένα νέο διαδικτυακό τόπο αφιερωμένο στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις – το www.ecocity.gr, υποστηρίζει χορηγικά η Toyota Ελλάς. Η νέα αυτή σελίδα στο Διαδίκτυο θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες σχετικά με τις εξελίξεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο για τις προσπάθειες μείωσης της ρύπανσης και βελτίωσης του επιπέδου διαβίωσης στα αστικά κέντρα.

Η Toyota Ελλάς υποστηρίζει το νέο διαδικτυακό τόπο του Ecocity, ελπίζοντας ότι θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση ακόμη μεγαλύτερης μερίδας κοινού. Εκτός από ειδήσεις και θέματα που αγγίζουν τα προβλήματα της καθημερινής διαβίωσης, στην ιστοσελίδα περιέχεται πλούσιο ενημερωτικό υλικό για εκδηλώσεις, πρακτικά συνεδρίων και ημερίδων, επιστημονικές μελέτες και συμπεράσματα από έρευνες που αναμένεται ότι θα αποτελέσουν ερέθισμα ανταλλαγής απόψεων. Επίσης, μέσω συνδέσεων με επιλεγμένους οργανισμούς και υπηρεσίες, ο επισκέπτης του Ecocity θα έχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για την ατμοσφαιρική ρύπανση, τα κυκλοφοριακά προβλήματα, τον καιρό και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Το Εcocity δημιουργήθηκε από ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών και υποστηρίζεται από εκπροσώπους επιστημονικών φορέων, όπως το Τμήμα Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Εργαστήριο Δασοκομίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Στόχος του Ecocity είναι η ανάπτυξη της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και η ανάληψη δράσης για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που επηρεάζουν τους πολίτες στην πρωτεύουσα και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέλη δωρεάν, συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση που υπάρχει στο site για να λαμβάνουν κάθε μήνα το newsletter του Ecocity στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ