X
Επικαιρότητα

World Car of The Year 2010: Νικητής το VW Polo

Μετά την ανάδειξή του ως COTY 2010, το νέο VW Polo κατάφερε να αποσπάσει μια ακόμα εξίσου σημαντική διάκριση και συγκεκριμένα τον τίτλο του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2010».

Μετά την ανάδειξή του ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2010 (C.O.T.Y.), το νέο VW Polo κατάφερε να αποσπάσει μια ακόμα εξίσου σημαντική διάκριση και –συγκεκριμένα- τον τίτλο του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2010».

Μάλιστα, ο παραπάνω τίτλος, ο οποίος, για μια ακόμα χρονιά, ανακοινώθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης, έρχεται μόλις έναν χρόνο μετά τον αντίστοιχο περσινό, στο πλαίσιο του οποίου το VW Golf κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του.
Επιπρόσθετα, η γνωστή πλέον των «πράσινων» μοντέλων της VW με την ονομασία BlueMotion (βλ. Polo, Golf, Passat) κατάφερε να αποσπάσει και τον τίτλο του WorldGreenCar 2010.
Συνολικά, οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν από την επιτροπή είναι οι εξής:
2010 World Car of the Year
VW Polo
2010 World Car Design of the Year 2010
Chevrolet Camaro
World Performance Car of the Year 2010
Audi R8 V10
World Green Car of the Year 2010
VW Blue Motion (Polo, Golf, Passat)
Υπενθυμίζουμε πως μεταξύ των 59 δημοσιογράφων που ψηφίζουν στον θεσμό του World Car Of The Year, η οποίος έχει καθιερωθεί από το 2005, συμπεριλαμβάνεται και ο διευθυντής σύνταξης των 4Τροχών κ. Μιχάλης Σταυρόπουλος. _X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!