X
Επικαιρότητα

VW space Up! concept

Η επίθεση της Volkswagen στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων συνεχίζεται, καθώς η γερμανική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο μια μακρύτερη έκδοση του «Up!», που γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.
Ψηλότερο και κατά 23 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος θα είναι το αυτοκίνητο που θα δούμε στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το οποίο είναι εφοδιασμένο με ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα κι εκτός από δύο παιδιά χωράει ακόμη 4 ενήλικους επιβάτες.
Το «space up! concept» υπόσχεται με τις ανάλογες διαρυθμίσεις χώρους αποσκευών και μεταφοράς αντικειμένων που ξεπερνούν κατά τι τα 1000 λίτρα, παρά το γεγονός ότι είναι κοντύτερο κατά 150 mm από το μικρότερο Volkswagen παραγωγής των ημερών μας, που είναι το Fox.
To μεταξόνιό του είναι 2,56 μέτρα, ενώ οι πόρτες του ανοίγουν με αντίθετη φορά από τις εμπρός. Ο κινητήρας του είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος και οι προδιαγραφές του –πρωτότυπου ακόμη- μοντέλου του επιτρέπουν να χρησιμοποιηθεί ως βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο ή και ηλεκτρικό. 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!