X
Επικαιρότητα

VW e-Golf και e-up

Η Volkswagen στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάζει τις ηλεκτρικές εκδόσεις παραγωγής των μοντέλων της Golf και up

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης θα μας παρουσιάσει τις ηλεκτρικές εκδόσεις παραγωγής των μοντέλων της Golf και up!

Διαθέσιμο με το πεντάθυρο αμάξωμα, το e-Golf θα παίρνει κίνηση από ένα ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 115 ίππων, με τον οποίο θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 10,4 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 130 χιλιόμετρα την ώρα. Η αυτονομία της ηλεκτρικής έκδοσης του δημοφιλούς γερμανικού μικρομεσαίου ανέρχεται στα 190 χιλιόμετρα.

Το mini μοντέλο e-up!, που θα πωλείται αποκλειστικά ως τετράθυρο στην ηλεκτρική του έκδοση, διαθέτει ηλετρικό κινητήρα ισχύος 82 ίππων και 21,4 χλγμ. ροπής. Επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 12,4 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του ανέρχεται στα 160 χιλιόμετρα.

Και τα δύο αυτοκίνητα, των οποίων οι τιμές πώλησης θα ανακοινωθούν στη Φρανκφούρτη, μπορούν να φορτιστούν στο 80% της δυναμικότητάς τους σε χρόνο 30 λεπτών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!