top icon
Επικαιρότητα

VW Beetle GSR

Στην έκθεση του Σικάγο παρουσιάζεται μια ιδιαίτερη έκδοση του Beetle, με τον κιτρινόμαυρο χρωματισμό που έφερε το «σκαθάρι» στις αρχές της δεκαετίας του 70.

Στη διεθνή έκθεση του Σικάγο παρουσιάζεται μια ιδιαίτερη έκδοση του Beetle, με τον κιτρινόμαυρο χρωματισμό που έφερε το «σκαθάρι» στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα της γερμανικής εταιρείας, η έκδοση GSR θα κατασκευαστεί μόνο σε 3.500 μονάδες, για να τονιστεί ο επετειακός της χαρακτήρας. Ο συγκεκριμένος χρωματισμός χαρακτήριζε το «Beetle 1303 S» του 1970, περισσότερες δηλαδή από τέσσερις δεκαετίες πριν.
Το αυτοκίνητο που θα φέρει αλουμινένιους τροχούς διαστάσεων 19 ιντσών θα είναι εφοδιασμένο με τον δίλιτρο turbo κινητήρα των 210 ίππων, με τον οποίο θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 228 χιλιόμετρα την ώρα. Η ροπή των 28,5 χλγμ. είναι διαθέσιμη από τις 1.700 στροφές ανά λεπτό.
 
Όσο για τη μέση κατανάλωση, η Volkswagen ανακοίνωσε 7,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Προαιρετικά θα προσφέρεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG) των έξι σχέσεων, αντί του χειροκίνητου των επίσης έξι.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ