top icon
Επικαιρότητα

Βραβεία Ecomobility 2007-2008

Το πρωί του Σαββάτου, 12 Απριλίου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, πραγματοποιήθηκε η τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εργασιών των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκστρατεία Ecomobility 2007-8,που διοργανώνεται από το Ecocity, για πέμπτη χρονιά.

Το βραβείο Ecomobility 2007-2008 κέρδισε η ομάδα των μαθητών από το 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη. Σαν έπαθλο θα φιλοξενηθούν τον Ιούνιο στις Βρυξέλλες από την Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.   

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νεράτζης, καθώς και ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Φόλιας, αναφέρθηκαν στην ανάγκη της ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη μετακίνηση στις πόλεις, ενώ δεν παρέλειψαν να αποστείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, στηριζόμενοι στις αξίες και τις αρχές της νέας γενιάς.

Σημαντική στιγμή ήταν αυτή της απονομής ειδικού επαίνου στην ομάδα ωφελούμενων του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Πύργου, η οποία ανέδειξε με την εργασία της τη δυσκολία της μετακίνησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες, λόγω της κατάληψης των πεζοδρομίων από τους οδηγούς.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ