top icon
Επικαιρότητα

Volvo XC70

Η τρίτη γενιά του Volvo XC70 με το σύστημα τετρακίνησης AWD – All Wheel Drive, συνδυάζεται πλέον με τον 3,0 λτ. εξακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Τ6.

Η τρίτη γενιά του Volvo XC70 με το σύστημα τετρακίνησης AWD – All Wheel Drive, συνδυάζεται πλέον με τον 3,0 λτ. εξακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Τ6. Ο κινητήρας αυτός αποδίδει 285 ίππους και 400 Nm ροπής, με τη μέγιστη ροπή του να αναπτύσσεται ήδη από τις 1.500 σ.α.λ. και να διατηρείται σε όλη τη γκάμα των στροφών του. Ο κινητήρας αυτός χρησιμοποιεί την τεχνολογία twin-scroll, ενώ εξελιγμένο είναι και το σασί του αυτοκινήτου το οποίο μπορεί να εφοδιαστεί με το προηγμένο σύστημα ενεργού σασί της Volvo με Four-C.
 
Το XC70 χαρακτηρίζεται από την υπερπληθώρα συστημάτων ασφάλειας και άνεσης που διαθέτει, είστε στο βασικό, είτε στον προαιρετικό του εξοπλισμό. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου για το 2009, συγκαταλέγονται ενδεικτικά η επιμήκυνση κατά 60 χιλ. προς τα κάτω των αερόσακων οροφής για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς και η ενίσχυση στο κάτω μέρος τους εμπρόσθιου σπόιλερ, συμβάλλοντας έτσι σε περίπτωση ατυχήματος στον περιορισμό των τραυματισμών στα πόδια ενός δικυκλιστή ή ενός πεζού.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ