top icon
Επικαιρότητα

Volkswagen Phaeton

H Volkswagen παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο το νέο «Phaeton», το μοντέλο που την εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία των επιβατικών αυτοκινήτων.

H Volkswagen παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο το νέο «Phaeton», το μοντέλο που την εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία των επιβατικών αυτοκινήτων.
 
Υιοθετώντας τη νέα στιλιστική γραμμή των υπόλοιπων επιβατικών μοντέλων της γερμανικής εταιρείας και εμπλουτισμένο με τεχνολογία αιχμής, το νέο Phaeton είναι σαφώς πιο όμορφο από τον προκάτοχό του, διαθέτοντας εκτός των άλλων επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φώτα LED.
 
Eπανασχεδιασμένο είναι επίσης και το εσωτερικό του, που φέρει πλέον νέα χρώματα. Το τεσσάρων ζωνών σύστημα κλιματισμού του είναι ένα από τα περισσότερο εξελιγμένα στον κόσμο, ικανό να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία των 22 βαθμών Κελσίου στο σαλόνι, όταν έξω από το αυτοκίνητο εκείνη κοντεύει να φτάσει στους 50.   
 
Το επίπεδο εξοπλισμού του νέου Phaeton είναι πολύ υψηλό και περιλαμβάνει σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, δερμάτινο σαλόνι, αερανάρτηση, ρυθμιζόμενα ηλεκτρικά καθίσματα με 18 επιλογές, οκτώ αερόσακους, αλλά και υαλοκαθαριστήρες που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν άψογα ακόμη και σε ταχύτητες που υπερβαίνουν κατά πολύ τα 155 χλμ./ώρα.
 
Το αυτοκίνητο θα εξακολουθήσει να προσφέρεται με δύο μήκη μεταξονίου και ισάριθμους κινητήρες, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο τρίλιτρος ντίζελ των 240 ίππων και ο άλλος ο εξάλιτρος W12 βενζίνης των 450 ίππων. Το νέο Phaeton θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον προσεχή Αύγουστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ