top icon
Επικαιρότητα

Volkswagen Golf VI Variant

Η VW έχει έτοιμη τη station wagon έκδοση του Golf έκτης γενιάς, η οποία φυσικά θα διατηρήσει όλα τα χαρακτηριστικά του hatchback μοντέλου.

Έτοιμη είναι πλέον η variant έκδοση του VW Golf, η οποία ως είθισται εδώ και τρεις δεκαετίες, συμπληρώνει τη γκάμα του μικρομεσαίου γερμανιικού μοντέλου. Το αυτοκίνητο θα διατίθεται με TDI και TSI κινητήρες, στα γνωστά τρία επίπεδα εξοπλισμού (Trendline, Comfortline, Highline), ενώ δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει σε έκδοση Sportline.
Βασικός βενζινοκινητήρας θα είναι ο TSI των 120 ίππων και τα diesel μηχανικά σύνολα θα είναι δύο, απόδοσης 105 και 140 ίππων. Το μοντέλο θα πλαισιωθεί λίγο αργότερα με δύο ακόμη κινητήρες βενζίνης, ισχύος 80 και 102 ίππων, αλλά και με τον TSI των 160 ίππων που θα αποτελέσει την «οροφή» του. Τα κιβώτια ταχυτήτων θα είναι δύο, το χειροκίνητο των έξι σχέσεων και το DSG. 
Aπό πλευράς εξοπλισμών θα υπάρχει ό,τι ξέρουμε και από το hatchback μοντέλο: ESP, 6 αερόσακοι, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμός, φώτα ημέρας και κεντρικό κλείδωμα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ αυτών.   
Οι παραγγελίες για το αυτοκίνητο ξεκινούν στη Γερμανία από τις 22 Μαΐου, με τιμή βασικής έκδοσης τα 18.500 ευρώ._Σπ.Χατ.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ