X
Επικαιρότητα

Volkswagen Fox

Η επίσημη ελληνική παρουσίαση του νέου VW Fox στους εκπροσώπους του ειδικού τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, σηματοδοτεί την άφιξη του μοντέλου στην εγχώρια αγορά

Η επίσημη ελληνική παρουσίαση του νέου VW Fox στους εκπροσώπους του ειδικού τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σηματοδοτεί την άφιξη του μοντέλου στην εγχώρια αγορά. To Fox που δεν αντικαθιστά το Lupo απευθύνεται σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Kosmocar στον νέο οδηγό, σε όσους αναζητούν ένα δεύτερο αυτοκίνητο, αποκλειστικά για χρήση εντός των τειχών και σε χαμηλότερα εισοδήματα από αυτά που μέχρι τώρα απευθύνονταν οι κατασκευές με το σήμα της γερμανικής εταιρείας.

Προεκτείνει δηλαδή την γκάμα της VW προς τα κάτω από τιμολογιακή άποψη και αυτό -όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε – καθιστά στρατηγικής σημασίας την παρουσία του στην ελληνική αγορά αφού αποτελεί το μοντέλο που θα κάνει τη μάρκα πιο προσιτή σε μεγαλύτερη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Οι στόχοι της Kosmocar για φέτος είναι περίπου 700 ταξινομήσεις Fox. Το «βραζιλιάνικο» VW θα είναι διαθέσιμο μόνο με 3θυρο αμάξωμα και σε δυο εκδόσεις.

Η πιο μικρή με τον 3κύλινδρο 1200αρη των 55 ίππων και η μεγαλύτερη με τον γνωστό από τα Polo και Golf 1400αρη των 75 ίππων. Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό το 1200αρη Fox είναι διαθέσιμo σε τρία επίπεδα line, tredline και Sportline. Το βασικό περιλαμβάνει ABS, αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, ημιαυτόματο κλιματισμό στοιχίζει 9.500 ευρώ ενώ το επόμενο επίπεδο στο οποίο προστίθονται το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και τα ηλεκτρικά παράθυρα η τιμή αυξάνεται 400 ευρώ.

Όσο για την έκδοση των 1.400 κ.εκ., αυτή κοστίζει 10.890 ευρώ και 11.790 ευρώ (tredline και Sportline αντίστοιχα)._Σ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!