X
Επικαιρότητα

Volkswagen e-Golf

Παρούσα στην 83η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η ηλεκτρική έκδοση του Volkswagen Golf.

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε πώς παρούσα στην 83η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης θα είναι η ηλεκτρική έκδοση του Volkswagen Golf. Το προσθιοκίνητο μικρομεσαίο θα κάνει την εμφάνισή του στην ελβετική πόλη με ένα ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 115 ίππων και ροπής 27,5 χλγμ, ο οποίος επιτρέπει στο Golf μηδενικών ρύπων να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 11,8 δευτερόλεπτα. Η ανώτατη ταχύτητα του αυτοκινήτου περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 135 χιλιόμετρα την ώρα.
Η μπαταρία ιόντων-λιθίου του ηλεκτρικού Golf είναι εγκατεστημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα και προσφέρει στο αυτοκίνητο αυτονομία 175 χιλιόμετρο, ενώ το επιπλέον βάρος έναντι της «συμβατικής» έκδοσης είναι 250 κιλά.

Tο Volkswagen e-Golf θα προσφέρεται με τρεις επιλογές οδήγησης: Normal, Eco, Range. Στην Eco η ισχύς του ηλεκτρικού κινητήρα περιορίζεται στους 95 ίππους και η ανώτατη ταχύτητα στα 120 χιλιόμετρα την ώρα. Στη Range, με το air condition απενεργοποιημένο,η ανώτατη ταχύτητα του αυτοκινήτου περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 95 χιλιόμετρα την ώρα.   


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!