X
Επικαιρότητα

Volkswagen BlueMotion

Η γκάμα BlueMotion της Volkswagen επεκτείνεται με την προσθήκη των επταθέσιων Touran και Sharan.

Η γκάμα BlueMotion της Volkswagen επεκτείνεται με την προσθήκη των επταθέσιων Touran και Sharan. Η ένδειξη BlueMotion σημαίνει τα πιο οικονομικά σε κατανάλωση μοντέλα της Volkswagen στην εκάστοτε γκάμα, με επεμβάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με το αμάξωμα, τον κινητήρα αλλά και τα λάστιχα.
Και στα δύο νέα μοντέλα έχουν διαφοροποιηθεί ορισμένα στοιχεία στη μάσκα προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ροή του αέρα, ενώ το αμάξωμά τους έχει χαμηλώσει για να μειωθεί η οπισθέλκουσα. Στα κιβώτια των ταχυτήτων έχει μακρύνει λίγο η τρίτη, τέταρτη και πέμπτη σχέση, και όσον αφορά στους κινητήρες, το Touran χρησιμοποιεί ένα 4κύλινδρο 1.9 λίτρων και 105 ίππων, ενώ το το Sharan χρησιμοποιεί ένα 2λιτρο TDI με 140 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις συνδυάζονται με οξειδωτικό καταλύτη και φίλτρο μικροσωματιδίων, (DPF).
Όπως και στις συμβατικές εκδόσεις των Touran και Sharan, οι εκδόσεις BlueMotion διαθέτουν επτά ανεξάρτητες θέσεις, ενώ η τελευταία σειρά καθισμάτων στο Touran μπορεί να αναδιπλωθεί αυξάνοντας σημαντικά το χώρο φόρτωσης. Τέλος, ο εξοπλισμός και των δύο μοντέλων παραμένει πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, ABS, ηχοσύστημα και κλιματισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!