X
Επικαιρότητα

Valentino Rossi, o θρύλος

Ένα επετειακό και συλλεκτικό λεύκωμα για τη ζωή και τη δράση του δημοφιλέστερου αναβάτη όλων των εποχών, του Valentino Rossi.

To λεύκωμα «Valentino Rossi, o θρύλος» αποτελεί μια συλλεκτική έκδοση της 2 Δέλτα με επετειακό χαρακτήρα, αφιερωμένη στον δημοφιλέστερο αναβάτη όλων των εποχών, τον Valentino Rossi. Mέσα από τις 160 σελίδες του και τις περισσότερες από 250 φωτογραφίες θα παρακολουθήσετε το θαυμάσιο ταξίδι διάρκειας 14 ετών στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του ανθρώπου που κατάφερε να κάνει το όνομά του γνωστό, όπως και των ΜotoGP, σε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Τις φωτογραφίες υπογράφει ένας από τους κορυφαίους του είδους, ο Ιταλός Gigi Soldano. To κόστος του βιβλίου είναι 7,90 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία.
Tα κείμενα είναι γραμμένα από έμπειρους συντάκτες του Ειδικού Τύπου, ενώ την έκδοση δημιούργησε και επιμελήθηκε η εταιρεία «2 Δέλτα Τηλεοπτικών Παραγωγών», που έφερε πρώτη στην ελληνική τηλεόραση τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜotoGP.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!