X
Επικαιρότητα

TSi: όλη η οικογένεια στο Ναύπλιο…

Στο πανέμορφο κάστρο της Ακροναυπλίας με την μαγευτική θέα και την πλούσια ιστορία, η Kosmocar παρουσίασε συγκεντρωμένη την οικογένεια μοντέλων που φέρουν τον κινητήρα TSi. Ο πρωτοποριακός κινητήρας 1.400 κυβικών εκατοστών και 140 ίππων με την εντυπωσιακή καμπύλη ροπής εφοδιάζει πλέον και το Jetta, και έτσι η οικογένεια TSi αριθμεί πλέον τέσσερα μέλη: Golf, Golf Plus, Jetta και νέο Touran.
Το τελευταίο, στην ανανεωμένη του έκδοση, παρουσιάστηκε επίσημα και στην Ελλάδα στα πλαίσια της εκδήλωσης. Ανανεωμένο αισθητικά αλλά και πρακτικά, διατίθεται ήδη προς πώληση από το δίκτυο αντιπροσώπων της VW. Tις εντυπώσεις μας από το αυτοκίνητο τις ξέρετε ήδη, από προηγούμενή μας δημοσίευση: Οδηγούμε το ανανεωμένο VW Touran
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές του 2007 της VW για τα αυτοκίνητα με τον κινητήρα TSi. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές των μοντέλων έχουν ως εξής:
Golf TSi, από 18.030 ευρώ για την βασική τρίθυρη έκδοση Trendline, έως 23.290 ευρώ για την πεντάθυρη έκδοση Sportline με το ημιαυτόματο κιβώτιο DSG.
Golf Plus TSi, από 19.660 ευρώ στην έκδοση Trendline, έως 24.090 για την Sportline με DSG.
Jetta TSi, στα 20.280 ευρώ για το χειροκίνητο και 22.660 ευρώ για το DSG στην μοναδική έκδοση που διατίθεται (Highline).
Τέλος, Touran TSi, από 21.210 ευρώ στη βασική έκδοση Conceptline έως 26.315 ευρώ, με τα οποία παίρνει κανείς την πλουσιότερη έκδοση με το ημιαυτόματο DSG._Σ.Λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!