top icon
Επικαιρότητα

Τρία υπεραυτοκίνητα ντυμένα «manga»

Τρία υπεραυτοκίνητα στην Ιαπωνία, μία Lamborghini Gallardo, μία BMW M5 και μία Lancia Stratos ντύνονται σε ρυθμούς «manga».

Όχι, δεν πρόκειται για βανδαλισμό! Και τα τρία αυτοκίνητα ανήκουν σε ένα ώριμο κύριο που ονομάζεται Yoshida San. Ο Yoshida είναι ένας μανιώδης παίκτης, μιας και μιλάμε για τον Πρόεδρο της AGE SOFT, μιας εταιρίας κατασκευής βιντεοπαιχνιδιών. Αποφάσισε λοιπόν ο εν λόγω κύριος να διακοσμήσει την Lamborghini Gallardo, την BMW M5 και τη Lancia Stratos του σε ρυθμούς manga. «Μanga» -για τους αμύητους- είναι μία τεχνοτροπία κινουμένων σχεδίων που επικαιροποιήθηκε και έγινε δημοφιλής στη Ιαπωνία από τη δεκαετία του ’50.
 
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν διακοσμηθεί με χαρακτήρες manga και βιντεοπαιχνίδια ερωτικού περιεχομένου. Παρουσιάστηκαν δε για πρώτη φορά σε μία «itasha», («itasha» στα ιαπωνικά σημαίνει επίδειξη διακοσμητικής τέχνης σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες). Έκτοτε, τα αυτοκίνητα του Yoshida έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, αφού παρουσιάστηκαν και στις ιστοσελίδες Bloomberg.com και famitsu.com. Οσο για τον Yoshida, δηλώνει ευτυχής που οδηγεί τη Lambo του σε καθημερινή βάση, πηγαίνοντας από και προς τη δουλειά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ