X
Επικαιρότητα

Τραυματίστηκε ο Valentino Rossi στο Mugello

Στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο, στην πίστα του Mugello, ενόψει του αυριανού αγώνα του Πρωταθλήματος MotoGP, ο Valentino Rossi τραυματίστηκε στο πόδι.

Στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο στην πίστα του Mugello, ενόψει του αυριανού αγώνα του Πρωταθλήματος MotoGP, ο Valentino Rossi τραυματίστηκε στο πόδι.
Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο 31χρονος πλέον Valentino θα μείνει εκτός ενεργούς δράσης για τέσσερις με πέντε μήνες σχεδόν μήνες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εξαιτίας μιας πτώσης που είχε στην ιταλική πίστα του Mugello, σήμερα. Ο Ιταλός, χάνοντας τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, έπεσε στη στροφή 13 της ομόνυμης πίστας, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης του δεξιού ποδιού του. Όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας όπου διακομίστηκε αμέσως ο 9 φορές Ιταλός πρωταθλητής, το τραύμα είναι περισσότερο σημαντικό από ότι προβλεπόταν, χωρίς όμως ευτυχώς να έχουν επηρεαστεί οι αρτηρίες. Η χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των άμεσων συνεπειών της πτώσης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. _Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!