X
Επικαιρότητα

Toyota V6 RAV4 Performance Sport Concept

Ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο όχημα, βασισμένο στο δημοφιλές RΑV4, παρουσίασε η Toyota στα πλαίσια της έκθεσης SEMA.

Ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο όχημα, βασισμένο στο δημοφιλές RΑV4 παρουσίασε η Toyota στα πλαίσια της έκθεσης SEMA. Το V6 RAV4 Performance Sport Concept, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, έχει στόχο να εξερευνήσει τα όρια στη βελτίωση ενός SUV, αποφεύγοντας ωστόσο τις σχεδιαστικές ακρότητες.
Οπτικά, οι διαφορές σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις γίνονται άμεσα εμφανείς. Ολόκληρο το μπροστινό τμήμα είναι επανασχεδιασμένο, ενώ αλλαγές παρατηρούνται και πίσω, κυρίως στον προφυλακτήρα και στην απόληξη της εξάτμισης. Την εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί 22 ιντσών, μαύρου χρώματος, οι οποίοι δημιουργούν μία έντονη αντίθεση με το ασημί αμάξωμα.
Το εσωτερικό, με τη σειρά του, είναι επενδεδυμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ βρίθει εξοπλισμού. Η πανοραμική οροφή δίνει μία επιπλέον αίσθηση ελευθερίας, ενώ στο όλο πακέτο συμπεριλαμβάνεται ένα προχωρημένο σύστημα ψυχαγωγίας, με σύστημα πλοήγησης, ηχεία της Alpine, subwoofer, ενισχυτή και δύο οθόνες 7 ιντσών τοποθετημένες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!