X
Επικαιρότητα

Τοyota FT-1 concept

Παγκόσμια πρεμιέρα στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Detroit για το concept που φημολογείται ότι στο μέλλον θα εξελιχθεί στην επόμενη Toyota Supra.

Παγκόσμια πρεμιέρα στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Detroit για το concept που φημολογείται ότι στο μέλλον θα εξελιχθεί στην επόμενη Toyota Supra, χωρίς βέβαια αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως από την ιαπωνική εταιρεία. Οι υποθέσεις για την επαναφορά του ονόματος της Supra έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, με τους ανθρώπους της Toyota να αφήνουν όλα τα σενάρια ανοιχτά, χωρίς να τα διαψεύδουν.

Το FT-1 στοιχειοθετείται από τα αρχικά των λέξεων Future Toyota και σχεδιαστικά αποτελεί μια συνέχεια των concepts FT-HS και LF-LC, από τα οποία δανείζεται πληθώρα στοιχείων. Δημιουργήθηκε από την ομάδα σχεδιασμού Culty, χωρίς οι λεπτομέρειες του κινητήρα του να γνωστοποιηθούν. Το μηχανικό του σύνολο δεν είναι υβριδικό και είναι τοποθετημένο μπροστά, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, κατά τα πρότυπα του GT86 και του κλασικού πλέον στις ημέρες μας 2000GT της δεκαετίας του ’60.

Θα το δούμε στην παραγωγή; Θα είναι Supra; Οι Ιάπωνες προσπαθούν να μαγέψουν και να στρώσουν το δρόμο για όνειρα, σε όσους θέλουν και μπορούν να αποκτήσουν κάτι τέτοιο. Τα σενάρια τώρα θα φουντώσουν κι η Toyota είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καλλιέργειά τους…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!