top icon
Επικαιρότητα

Toyota: εκστρατεία οδικής ασφάλειας

Η Toyota Motor Corporation (TMC) ανακοίνωσε ότι μαζί με ένα συνολικό αριθμό   430 άλλων εταιρεών, μεταξύ των οποίων έμποροι αυτοκινήτων, έμποροι συστημάτων logistics και περονοφόρων ανυψωτικών (κλαρκ), διανομείς ανταλλακτικών και εταιρεες ενοικίασης-μίσθωσης (leasing), πραγματοποιεί τη φθινοπωρινή Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας Toyota από 21 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου, σαν απάντηση στην φθινοπωρινή πανεθνική Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας.
 
Τα κύρια θέματα της φετινής φθινοπωρινής καμπάνιας είναι η «προώθηση της χρήσης πίσω ζωνών ασφαλείας», που μεταφέρεται από την ανοιξιάτικη καμπάνια, και η «οδική ασφάλεια για τους ηλικιωμένους» η οποία στοχεύει να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα με εμπλοκή ηλικιωμένων και έχει γίνει θέμα τα τελευταία χρόνια.
 
Ειδικότερα, η καμπάνια θα περιλαμβάνει τη διανομή περίπου 780.000 αντιτύπων ενός εκπαιδευτικού φυλλαδίου, που δημιουργήθηκε με βάση τα κύρια θέματα, σε πελάτες που αγοράζουν καινούργια αυτοκίνητα ή σχετικά προϊόντα. Στα καταστήματα των εμπόρων, η TMC θα εκθέτει επίσης εκπαιδευτικές αφίσες, που δημιούργησε ο Ιαπωνικός Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (JAMA) για τη δική του καμπάνια οδικής ασφάλειας.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ