top icon
Επικαιρότητα

Τον Νοέμβριο το νέο Nissan Qashqai

H νέα γενιά του μικρομεσαίου crossover της ιαπωνικής εταιρείας θα είναι έτοιμη τον Νοέμβρη και θα βασίζεται στο Hi-Cross concept, που είδαμε πέρισυ στη Γενεύη.

H νέα γενιά του μικρομεσαίου crossover της ιαπωνικής εταιρείας θα είναι έτοιμη τον Νοέμβρη και σχεδιαστικά θα βασίζεται στο Hi-Cross concept, που είδαμε πέρισυ στη Γενεύη.
 
Τα ανωτέρω δημοσιοποίησε ο εκ των αντιπροέδρων της Νissan Andy Palmer, επιβεβαιώνοντας και τις σχετικές πληροφορίες για τον διάδοχο του επιτυχημένου μοντέλου. Το νέο Qashqai θα κτισθεί σε μια νέα πλατφόρμα, την οποία θα χρησιμοποιήσει το επόμενο X-Trail, αλλά και τα επερχόμενα sedan μοντέλα της εταιρείας. Η πολιτική των δικίνητων και των τετρακίνητων εκδόσεων για το δημοφιλές crossover εξυπακούεται ότι θα συνεχιστεί.
 
Από πλευράς κινητήρων βασικός diesel θα είναι ο 1.6 λίτρων, ενώ ο αντίστοιχος βενζίνης θα είναι ο υπερτροφοδοτούμενος των 1.2 λίτρων, απόδοσης 114 ίππων. Η διάθεση του μοντέλου θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου, ενώ η plug-in hybrid έκδοση θα προκύψει το 2015. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ