top icon
Επικαιρότητα

Ο Tom Cruise σε ρόλο κασκαντέρ

Ο Tom Cruise στη νέα του ταινία Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, πραγματοποίησε το «μεγαλύτερο stunt που έγινε ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου».

Ο Tom Cruise έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια πως τις περισσότερες επικίνδυνες σκηνές των ταινιών που πρωταγωνιστεί, τις πραγματοποιεί ο ίδιος χωρίς την υποστήριξη κασκαντέρ. Γνωστό είναι επίσης το γεγονός πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του ώστε να βγει η εκάστοτε σκηνή.

Η αδρεναλίνη η οποία υπάρχει σε αυτές τις επικίνδυνες σκηνές, σύμφωνα με τον Tom Cruise είναι αυτή που τον ωθεί να φτάσει στα άκρα. Ωστόσο στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα, έβδομη ταινία Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One ο Αμερικανός σταρ του Hollywood είπε να ξεπεράσει κάθε όριο “τρέλας”.

Tom Cruise

Ο Tom Cruise για τις ανάγκες μιας σκηνής της νέας του ταινίας, επιχείρησε το «μεγαλύτερο stunt που έγινε ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου», πέφτωντας από έναν γκρεμό με τη μοτοσυκλέτα του στο κενό.

Για να βγει άρτιο το αποτέλεσμα ο Αμερικανός ηθοποιός χρειάστηκε να επαναλάβει 6 φορές το συγκεκριμένο άλμα, ενώ για την προετοιμασία της σκηνής ο Tom Cruise έκανε περισσότερα από 13.000 άλματα σε πίστα Motocross με μοτοσυκλέτα και 500 πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Η εταιρεία παραγωγής Paramount Pictures δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και δημοσίευσε το βίντεο της σκηνής με τίτλο The Biggest Stunt in Cinema History”.

Να θυμήσουμε πως στο «Mission Impossible – Fallout» ο Tom Cruise είχε πραγματοποιήσει δεκάδες σκηνές stunt με μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMW.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ