top icon
Επικαιρότητα

Το smaaart του… Προκρούστη

Η φαντασία της Carbonyte φαίνεται ότι είναι τελικά αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω και να μετατρέψει το μικρότερο μοντέλο της αγοράς σε λιμουζίνα. Ο λόγος για το smart το οποίο, έπειτα από την παρέμβαση των ανθρώπων της εταιρίας, μετατράπηκε σε smaaart.

Η ιδιαίτερη αυτή εκδοχή του smart fortwo έχει επιμηκυνθεί σημαντικά, φτάνοντας πλέον τα 5.100 χλστ. (το αυτοκίνητο στην αρχική του μορφή δεν ξεπερνά τα 2.695 χλστ.). Ουσιαστικά έκοψαν το αυτοκίνητο στα δύο και πρόσθεσαν ένα μεσαίο τμήμα, κατασκευασμένο από ελαφρά υλικά, ώστε να μην επηρεάζονται ιδιαίτερα οι επιδόσεις του κινητήρα των 600 κ.εκ.

Το smaaart απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες αναψυκτικών αλλά και σε άλλες υπηρεσίες προώθησης προϊόντων. Οι εταιρίες αυτές μπορούν να μισθώσουν το αυτοκίνητο, βάφοντάς το με τα δικά τους χρώματα και σχέδια, ή ακόμη και να το αγοράσουν, έναντι του ποσού των 31.000 ευρώ.

 Οι άνθρωποι της Carbonyte, πάντως, φαίνεται ότι διαθέτουν ανήσυχο πνεύμα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ασχολούνται με τέτοιου είδους δημιουργίες, αφού το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχαν μετατρέψει σε λιμουζίνα ήταν μια Ferrari 360 Modena. Όσο για το smaaart, τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς οι μηχανικοί μελετούν το ενδεχόμενο να το μετατρέψουν μέχρι και σε… νεκροφόρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ