top icon
Επικαιρότητα

To Renault Captur «φορά» το νέο 1.300άρη βενζινοκινητήρα της Renault

Ο νέος 1.300άρης TCe κινητήρας της Renault βρίσκεi θέση κάτω από το καπό του Captur αποδίδοντας για την περίσταση 150 ίππους.

Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση στη δική της αγορά του Renault Captur με το νέο 1.300άρη κινητήρα βενζίνης που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Daimler. Θυμίζουμε πως ο νέος TCe τούρμπο κινητήρας είναι 4κύλινδρος, με σύστημα άμεσου ψεκασμού που λειτουργεί με πίεση 250 bar. Όπως έχουν ήδη ανακοινώσει οι δημιουργοί του, θα είναι διαθέσιμος σε μία σειρά εκδόσεων, με απόδοση από 115 έως και 160 ίππους.

Για την περίπτωση της έκδοσης S-Edition του Renault Captur, η ισχύς του ορίζεται στους 150 ίππους, με τα διαθέσιμα κιβώτια να είναι δύο: ένα χειροκίνητο 6άρι και το ήδη γνωστό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC της Renault.

Το νέο Renault Captur S-Edition ξεχωρίζει οπτικά για το μπλε (Iron Blue) χρώμα των εξωτερικών του επιφανειών. που συνδυάζεται με μαύρη (Etoile Black) ή γκρι (Platine Grey) οροφή και τροχούς 17 ιντσών.

Ο εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλωνκαθίσματα με επένδυση αλκαντάρα, το σύστημα πολυμέσων R-Link Evolution, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και τα συστήματα Easy Park Assist και Blind Spot Warning.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για άμεση διάθεση της εν λόγω έκδοσης στην ελληνική αγορά._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ