X
Επικαιρότητα

Το νέο VW Passat

Τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το προσεχές φθινόπωρο θα επιλέξει η VW προκειμένου να παρουσιάσει το νέο και πλήρως ανανεωμένο VW Passat.

Τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το προσεχές φθινόπωρο θα επιλέξει η VW προκειμένου να παρουσιάσει το νέο και πλήρως ανανεωμένο VW Passat.
Αισθητικά, οι αλλαγές αναμένεται να είναι εκτεταμένες, ωστόσο όμως, όπως δηλώνει και επίσημα ο Βάλτερ Ντε Σίλβα, ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος του γερμανικού Γκρουπ, το νέο Passat θα ακολουθεί τα χνάρια των υπολοίπων μοντέλων της γκάμας ακολουθώντας και αυτό με τη σειρά του αυτό που στο χώρο της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας αποκαλείται σήμερα «εταιρική ταυτότητα». Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο Passat θα διαθέτει περισσότερες ακμές, κομψότερους εξωτερικούς καθρέπτες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο καπό και –γενικότερα- μια πιο εύπεπτη και αεροδυναμική αισθητική προσέγγιση, με λεπτότερες κολώνες και μακρόστενα φωτιστικά σώματα και στενότερη εμπρός μάσκα.
Στα μηχανικά μέρη δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθώς η εταιρεία διαθέτει ήδη μια σειρά «σίγουρων» μηχανικών συνόλων, με αφετηρία το νέο 1.200άρη TSI των 105 ίππων που είδαμε στα VW Polo/Audi A3 κοκ. Στην κορυφή της σειράς κινητήρων που θα κινούν το νέο Passat θα συναντήσουμε τον γνωστό V6 κινητήρα των 3,6 λίτρων της εταιρείας, που θα αποδίδει 300 ίππους. Πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γενιά, εκτός από την έκδοση CC, θα συνοδεύεται και από μια ανοιχτή παραλλαγή (cabriolet). Ίδωμεν! _Χ.Α.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!