top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Renault Latitude

Το Renault Latitude, η νέα πρόταση της γαλλικής εταιρείας στη μεγάλη κατηγορία, προορίζεται προς το παρόν για τις αγορές εκτός Ευρώπης. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή παραλλαγή του αναμένεται να παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο.

Το Renault Latitude, η νέα πρόταση της γαλλικής εταιρείας στη μεγάλη κατηγορία, προορίζεται προς το παρόν για τις αγορές εκτός Ευρώπης. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή παραλλαγή του μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο.
 
Το κομψό σεντάν της γαλλικής εταιρείας θα πωλείται με το όνομα Latitude και τη συγκεκριμένη μορφή στις αγορές της Ασίας, της Αφρικής, του Μεξικό, της Ρωσίας και της Αυστραλίας. Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες που θα το κινούν, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, καθώς σύμφωνα με το εργοστάσιο, αυτό θα εξαρτάται από τις απαιτήσεις κάθε αγοράς. Τα μόνα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα έως αυτή τη στιγμή (εκτός ασφαλώς από τις επίσημες φωτογραφίες που παραθέτουμε) είναι μερικά από τα στοιχεία του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας του αυτοκινήτου, καθώς και οι εξωτερικές του διαστάσεις (4,89×1,83×1,40 μ.).
 
Όπως όμως διαβεβαιώνει η Renault μέσω των επίσημων ανακοινώσεών της, μετά το επίσημο ντεμπούτο του νέου Latitude που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας, θα παρουσιαστεί η αμιγώς ευρωπαϊκή εκδοχή του μοντέλου, καθώς και τα πλήρη τεχνικά του στοιχεία αναφορικά με τους κινητήρες και τα επιμέρους μηχανικά μέρη. Ουσιαστικά, αλλά και πρακτικά, το Latirude είναι η πρώτη… γεύση, με το νέο, «μεγάλο» οικογενειακό της Renault, που προορίζεται για τις αγορές της Ευρώπης, να παρουσιάζεται επίσημα στην Έκθεση του Παρισιού, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του κάθε άλλο παρά επιτυχημένου εμπορικά Safrane. _Χ.Α.  
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ