X
Επικαιρότητα

Το νέο πρωτότυπο i-oniq από τη Hyundai

Μια πρώτη, μικρή γεύση από το πρωτότυπο i-oniq μας έδωσε σήμερα η Hyundai, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον προσεχή Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης.

Μια πρώτη, μικρή γεύση από το νέο πρωτότυπο μοντέλο της i-oniq μας έδωσε σήμερα η Hyundai, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον προσεχή Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης.

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια teaser φωτογραφία, από την οποία δύσκολα μπορεί κανείς να εξάγει σαφή συμπεράσματα, καθώς και για μια σύντομη περιγραφή, που απλά προϊδεάζει το κοινό αναφορικά με το προφίλ του νέου αυτού μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο οι σχεδιαστικές γραμμές του οποίου θα αντικατοπτρίζουν με ιδιαίτερη ακρίβεια την εξέλιξη της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της κορεάτικης εταιρείας που θα δούμε σε μελλοντικά της μοντέλα μέσα στα προσεχή χρόνια. Μια γλώσσα, θυμίζουμε, που πήρε την πρώτη της μορφή και έκφανση με την εμφάνιση στο προσκήνιο του νέου i40. Περιγράφοντας το νέο i-oniq, o υπεύθυνος σχεδιασμού της Hyundai, Thomas Burkle διευκρίνισε πως «τα δύο μεγάλα τόξα των εξωτερικών επιφανειών ορίζουν ουσιαστικά το περίγραμμα του i-oniq, δημιουργώντας μια αντίθεση ανάμεσα στη δυναμική και κομψή σχεδίαση». 

Αξίζει να προσθέσουμε πως το εν λόγω πρωτότυπο, που δυστυχώς ακόμα δεν αποκαλύπτεται πλήρως, έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου στο τμήμα R&D της εταιρείας που βρίσκεται στο Rüsselsheim της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!