top icon
Επικαιρότητα

To νέο Mazda3 στη Φρανκφούρτη

Οι πρώτες φωτογραφίες και της sedan έκδοσης του νέου Mazda3, του οποίου οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς, αποκαλύφθηκαν στο διαδίκτυο.

Το νέο Mazda3, του οποίου οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς, θα δώσει το παρών στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον επόμενο μήνα.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις από την εξωτερική του εμφάνιση, δίδεται η εντύπωση ότι πρόκειται για ένα «μικρότερο 6», καθώς υπάρχουν και αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με το μεγαλύτερο οικογενειακό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας.
 
Το Mazda3 Sedan θα είναι διαθέσιμο στην αμερικανική αγορά με τον SKYACTIV 2.0 των 155 ίππων και με τον μεγαλύτερο SKYACTIV-G των 2.5 λίτρων, ισχύος 184 ίππων.
 
Για τις υπόλοιπες αγορές, μεταξύ των οποίων και για την ευρωπαϊκή, θα υπάρχει ως βάση ο SKYACTIV-G 1.5 των 100 ίππων, ενώ θα διατίθεται και με τον SKYACTIV-D 2.2 των 150 ίππων. Οι κινητήρες του αυτοκινήτου θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων, ενώ βέβαια δε θα λείπει και το αυτόματο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ