X
Επικαιρότητα

Το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S στο Παρίσι

Δύο teaser φωτογραφίες ενός πολύ ενδιαφέροντος πρωτοτύπου που θα δούμε σε έναν μήνα στο Παρίσι έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία.

Δύο teaser φωτογραφίες ενός πολύ ενδιαφέροντος πρωτοτύπου που θα δούμε σε έναν μήνα στο Παρίσι έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία.

Πριν δύο χρόνια, η Mitsubishi είχε παρουσιάσει στην πόλη του φωτός του φωτός το plug in υβριδικό Outlander PHEV και σε λίγες μόλις εβδομάδες από σήμερα, στην ίδια Διεθνή Έκθεση, το πρωτότυπο Concept-S. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο η Mitsubishi προτείνει σαν ειδικό πακέτο του αυτοκινήτου παραγωγής, με ανανεωμένη σχεδίαση εσωτερικού και εξωτερικού, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα θα κινείται από έναν 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων με σύστημα τούρμπο σε συνδυασμό με δύο ηλεκτροκινητήρες καθώς και μπαταρίες 12 kWh ιόντων λιθιού, που συνδυαστικά αναμένεται να αποδίδουν περί τους 200 ίππους και 337 Nm ροπής. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, το παραπάνω «πακέτο» θα εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο κάτω των 11 δλ. καθώς και τελική ταχύτητα κοντά στα 170 χλμ./ώρα.

Θυμίζουμε πως το υβριδικό Outlander PHEV μπορεί να διανύσει απόσταση 55 χλμ. κινούμενο αποκλειστικά με την αρωγή των ηλεκτροκινητήρων του, ενώ συνδυαστικά, χάρη στη μέση κατανάλωση των μόλις 1,6 λιτ./100 χλμ., είναι σε θέση να εξασφαλίσει αυτονομία κίνησης της τάξης 800 περίπου χλμ.

Για περισσότερα αναφορικά με το νέο Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S, μείνετε συντονισμένοι._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!