X
Επικαιρότητα

To Mazda 3 του 2018!

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Mazda ξεκίνησε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο, θα έπαιρνε τελικά σάρκα και οστά το Mazda 3 του 2018. Η εταιρία απευθύνθηκε στον κόσμο, ζητώντας από κάθε ενδιαφερόμενο να περιγράψει, σε 150 λέξεις, το αυτοκίνητο των ονείρων του, δίνοντας παράλληλα και ένα πρόχειρο σχέδιο. Η ανταπόκριση ασφαλώς ήταν μεγάλη, το καλύτερο όμως σχέδιο ανήκε σε μια φοιτήτρια από το πανεπιστήμιο του Νοτρ Νταμ. Η Μάλορυ ΜακΜόροου ειδικεύεται στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού και, όπως αποκάλυψε, είχε πάντοτε όνειρο να ασχοληθεί με το σχεδιασμό των αυτοκινήτων. Ελπίζει μάλιστα, με αυτή τη διάκριση, να έρθει πιο κοντά στο στόχο της.

Επί της ουσίας, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε «ένα αυτοκίνητο το οποίο να είναι σπορ, μέσα όμως να χωράνε οι φίλοι μου, τα πράγματά μου, μέχρι και ο σκύλος μου.» Αυτό που ήθελε από το Mazda 3 της επόμενης δεκαετίας είναι να μην ανήκει σε καμία συγκεκριμένη κατηγορία και να γυρνάνε όλοι να το κοιτάξουν.

Το σχεδιαστικό αποτέλεσμα, είναι προϊόν της συνεργασίας της με το σχεδιαστή της Mazda, Ζακ Φλιν, ο οποίος αποτύπωσε στο χαρτί, με κάθε λεπτομέρεια, ό,τι του περιέγραφε η ΜακΜόροου. Το μελλοντικό Mazda 3, λοιπόν, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου, του Λος Αντζελες.

 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!