top icon
Επικαιρότητα

Το Gran Turismo 5 με απεικόνιση 3D

Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία επίσημης διάθεσης του δημοφιλούς παιχνιδιού της Gran Turismo 5, το οποίο μάλιστα θα προσφέρει τη δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης των γραφικών του.

Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία επίσημης διάθεσης του δημοφιλούς παιχνιδιού της Gran Turismo 5, το οποίο μάλιστα θα προσφέρει τη δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης των γραφικών του.
 
Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης του «Gran Turismo 5 3D» στην αμερικάνικη αγορά -εκεί δηλαδή όπου το γνωστό παιχνίδι θα κάνει τα πρώτα εμπορικά του βήματα, με τις συγκεκριμένες πάντα δυνατότητες απεικόνισης- είναι η 2η ημέρα του προσεχούς Νοέμβρη. Αυτή ήταν η επίσημη διαβεβαίωση των ιθυνόντων της Sony, η οποία και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών (Ε3: Electronic Entertainment Expo), που πραγματοποιήθηκε στο Λ. Άντζελες. Ανάμεσα στα νεωτεριστικά στοιχεία που εισάγει η νεότερη αυτή εκδοχή του Gran Turismo είναι το «on line mode», που παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονου διαγωνισμού έως και 15 παικτών μέσω του διαδικτύου, τα αναβαθμισμένα γραφικά, καθώς και οι ακόμα πιο… ρεαλιστικές ζημιές που θα προκαλούνται, σε περίπτωση «επαφής» πάντα, στα 1.000 σχεδόν αυτοκίνητα που δίνουν πλέον το παρόν στην τελευταία και πιο εξελιγμένη αυτή εκδοχή του παιχνιδιού. 

Αξίζει να προσθέσουμε πως το νέο παιχνίδι θα παρέχει τη δυνατότητα στους παίχτες να απολαμβάνουν είτε σε 2D, είτε σε 3D απεικόνιση τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αλλά και τις περισσότερες από τις 70 πίστες που πλέον ενσωματώνει στις λειτουργίες του. Δυστυχώς, μέχρι και αυτή τη στιγμή, πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης του συμβατού στην παιχνιδομηχανή PlayStation 3 «Gran Turismo 5 3D» για τις χώρες της Ευρώπης, δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα. _Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ