X
Επικαιρότητα

Το 2011 η πρώτη McLaren παραγωγής!

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εξέλιξής του καλούμενο να ανταγωνιστεί την κορυφαία σήμερα F430 της Ferrari και τη Lamborghini Gallardo.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου το μεγάλο αφεντικό της McLaren Group, Ρον Ντένις, το 2011 αναμένεται να βγει στην παραγωγή το πρώτο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής της εταιρείας! Ο Ντένις αποσύρεται οριστικά και επισήμως πλέον από τη Formula 1, αλλά και ευρύτερα από τη McLaren Racing, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή στη νεοϊδρυθείσα McLaren Automotive.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εξέλιξής του καλούμενο να ανταγωνιστεί την κορυφαία σήμερα F430 της Ferrari και τη Lamborghini Gallardo. Η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου δεν θα είναι περιορισμένη (όπως συνέβη στο παρελθόν με την εξωτική McLaren F1), αλλά σχεδόν… κανονική, με τον εκτιμώμενο ρυθμό πωλήσεων να αγγίζει αρχικά τις 1.000 μονάδες για το 2011 φτάνοντας τις 4.000 το 2015. Ταυτόχρονα, η βρετανική εταιρεία φαίνεται να μην εγκαταλείπει τα σχέδια της για την παραγωγή ενός νέου «υπερ-αυτοκινήτου», στα επίπεδα των Buggati, Koenigsegg κοκ.! _Χ.Α.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!