X
Επικαιρότητα

«The 21th Century Beetle»

Mε όχημα τη βαριά του παράδοση και τους πιστούς θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, το νέο Beetle κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Σαγκάη, ακολουθώντας τις τάσεις του 21ου αιώνα.

Με το λογότυπο «The 21th Century Beetle» η Volkswagen ντύνει την επικοινωνιακή αποκάλυψη του νέου Beetle και επιλέγει να αποκαλύψει το θρυλικό αυτό μοντέλο, ταυτόχρονα σε 3 ηπείρους.
Στις 18 Απριλίου 2011 θα γίνει η πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Beetle στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Σαγκάη. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί η έναρξη συνεργασίας της Volkswagen AG με το μουσικό κανάλι MTV International. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η αποκάλυψη του νέου Beetle θα συνοδευτεί από 2 μεγάλα μουσικά events σε Αμερική & Ευρώπη. Έτσι, στη Νέα Υόρκη, η αποκάλυψη του νέου Beetle επί της σκηνής θα συνοδευτεί από την συναυλία των The Black Eyed Peas, ενώ ταυτόχρονα στο Βερολίνο η ίδια αποκάλυψη θα εορταστεί με τους 2manydjs στα decks. Οι συναυλίες θα αναμεταδοθούν στις 18 Απριλίου live μέσω του μουσικού καναλιού MTV Ελλάδος σε live streaming.
Οι θαυμαστές του διαχρονικού μοντέλου θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τις 18 Απριλίου εκπομπές στο MTV με θέμα το νέο Beetle, το θρυλικό σκαραβαίο ή και άλλα μοντέλα Volkswagen που θα αναμεταδίδονται μέσω του site www.mtvgreece.gr, αλλά και να μπουν στο site της Volkswagen www.volkswagen.gr ή στη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/volkswagengr.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!