top icon
Επικαιρότητα

TEMSA Diamond

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Ζορπίδης» επέλεξε TEMSA για τις μετακινήσεις των πελατών του. Συγκεκριμένα, ένα TEMSA Diamond, με μήκος 14 μέτρα προστέθηκε ήδη σε έναν από τους μεγαλύτερους στόλους τουριστικών λεωφορείων της Ελλάδος, αυτόν της «Ζορπίδης».
 
Με 59+1+1 θέσεις και κινητήρα Μ.Α.Ν. 460 ίππων το Temsa Diamond, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε κάθε διαδρομή, εξασφαλίζοντας ασφαλή και άνετα ταξίδια τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.
 
Η πολυτέλεια περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Temsa Diamond. Οι καλά μελετημένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες εξασφαλίζουν τέλειο ήχο και κατανομή αέρα στη διάρκεια της διαδρομής. Το βελτιωμένο, πλήρως αυτόματο, υψηλής απόδοσης σύστημα air condition και θέρμανσης διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα των επιβατών, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
 
Η πρωτοποριακή σχεδίαση του εξοπλισμού καμπίνας, ο έμμεσος φωτισμός, τα φώτα ανάγνωσης υψηλής απόδοσης και ο χαλαρωτικός νυχτερινός φωτισμός, εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδο άνεσης. Το σύστημα πλοήγησης (GPS), η σύγχρονη κουζίνα και το WC, αποτελούν ορισμένες ευκολίες που μετατρέπουν τα μακρινά ταξίδια σε ευχάριστες εμπειρίες.
 
Όλα τα μοντέλα της TEMSA, κατάλληλα για μεταφορά προσωπικού, σχολικά, υπεραστικές διαδρομές, τουριστικές και VIP εφαρμογές μεγάλων και μικρών αποστάσεων, διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Panergon A.E., μέλος του Ομίλου Εταιριών Σφακιανάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ