X
Επικαιρότητα

Τεχνικό Σεμινάριο για τα φορτηγά της Ford

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την Panergon A.E. διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της επισκευαστικής μονάδας στη Μαγούλα, Αττικής, την 1η Τεχνική Εκπαίδευση για φορτηγά Ford.
Ο υπεύθυνος τεχνικής εκπαίδευσης φορτηγών Ford, που είχε αναλάβει το σεμινάριο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει νέους συνεργάτες από όλη την Ελλάδα. Στην εκπαίδευση διάρκειας 4 ημερών, συμμετείχαν μηχανικοί από συνεργεία που εδρεύουν στην Αθήνα, στην Άρτα, στην Πελοπόννησο, στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη.
Η σειρά βαρέων οχημάτων FordCargo περιλαμβάνει φορτηγά και ελκυστήρες άνω των 18 τόνων μικτό φορτίο, με πολλαπλούς συνδυασμούς αξόνων, καλύπτοντας κάθε τομέα της μεταφοράς.
Τα FordCargo διατίθενται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις καμπίνας (Καμπίνα ημέρας, Καμπίνα με κρεβάτι, Υπερυψωμένη καμπίνα με κρεβάτι). Η καμπίνα κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και σύνθετα υλικά, υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία κατά της σκουριάς και φέρει πρόσθετη μόνωση για τις υψηλές, χαμηλές θερμοκρασίες και το θόρυβο. Επίσης, έχει υποβληθεί στις αυστηρότερες δοκιμές πρόσκρουσης που ισχύουν στην Ευρώπη.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!