X
Επικαιρότητα

Taxiplon

Mία νέα υπηρεσία για την κλήση taxi είναι διαθέσιμη: το taxiplon είναι ένα πλήρες σύστημα πληροφοριών και κλήσεων για οδηγούς και εταιρείες taxi που λειτουργεί μέσω Internet και των νέων συσκευών tablets και smartphones

Mία νέα υπηρεσία για την κλήση taxi είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά: το taxiplon είναι ένα πλήρες σύστημα πληροφοριών και κλήσεων για οδηγούς και εταιρείες taxi που λειτουργεί μέσω του Internet και των νέων συσκευών tablets και smartphones, δίνοντας πολλές και χρήσιμες υπηρεσίες, τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον επιβάτη.
Για τον επιβάτη, η νέα υπηρεσία taxiplon αντιστοιχεί σε 3 λέξεις: αμεσότητα, ασφάλεια, ενημέρωση. Ο επιβάτης επικοινωνεί με το taxi χωρίς κόστος χρησιμοποιώντας το Internet ή ένα κινητό νέας γενιάς και μέσα σε λίγα λεπτά ο οδηγός βρίσκεται κοντά του. Ταξιδεύοντας σε ένα όχημα taxiplon έχει επιπλέον οφέλη καθώς μπορεί να ενημερωθεί για αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων και πλοίων, καθώς και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και αγώνες.

Ο σύγχρονος αυτοκινητιστής χρησιμοποιώντας το νέο taxiplon, απολαμβάνει μία νέα σειρά υπηρεσιών που διευκολύνουν τη διαχείριση της δουλειάς του, μεταξύ άλλων αυτόματες ειδοποιήσεις και ιστορικό, διαχείριση ραντεβού, ηλεκτρονική γραμματεία, σύστημα GPS, χρήσιμες πληροφορίες για δρομολόγια πτήσεων, πλοίων και τραίνων, αλλά και εκδηλώσεις στην πόλη. Ο οδηγός μπορεί επίσης να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του για περιστατικά στο δρόμο, ατυχήματα, κίνηση ή άλλα απρόοπτα, ενώ με το ειδικό κουμπί SOS μπορεί να τους καλέσει σε βοήθεια σε περίπτωση κινδύνου. 

Το taxiplon υλοποιήθηκε στην Ελλάδα τους τελευταίους 12 μήνες από μια ελληνική εταιρεία, την Taxiplon η οποία ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε ανάγκες των καταναλωτών. H εταιρεία στελεχώθηκε με Έλληνες, Ρώσους, Ιταλούς, Βρετανούς, Σέρβους επαγγελματίες με μεγάλη εξειδίκευση σε τεχνολογικούς και επιχειρηματικούς τομείς. Η ιδέα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2011 στο παγκόσμιο συνέδριο mobile technologies (WMC 2011) στην Βαρκελώνη σε ξένους επενδυτές και επιχειρηματικούς συνεργάτες με σκοπό την διεθνή εξάπλωση. Στην ελληνική αγορά, έχει ξεκινήσει η προώθησή τους στους αυτοκινητιστές από τον Αύγουστο του 2011 ενώ από τις 28 Σεπτεμβρίου είναι διαθέσιμο και για το ευρύ κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!