top icon
Επικαιρότητα

Tata Nano Europa

Στην Ινδία το Nano θα πωλείται από τις αρχές του Απριλίου, η Tata σκοπεύει όμως να το λανσάρει και σε μερικές ακόμη επιλεγμένες αγορές. Για αυτό παρουσίασε στη Γενεύη την ευρωπαϊκή του έκδοση

Στην Ινδία το Nano θα πωλείται από τις αρχές του Απριλίου, η Tata σκοπεύει όμως να το λανσάρει και σε μερικές ακόμη επιλεγμένες αγορές. Για αυτό το λόγο, παρουσίασε στη Γενεύη την ευρωπαϊκή έκδοση του «φθηνότερου αυτοκινήτου στον κόσμο», με την ονομασία Nano Europa.
Το αμάξωμα των 3,29 μέτρων θα εξοπλίζεται με ένα τρικύλινδρο κινητήρα MPFI, άγνωστης μέχρι στιγμής ιπποδύναμης, ο οποίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Η Tata υπόσχεται εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κάτω από 100 γρ./χλμ. για το αυτοκίνητο πόλης.
Επεμβάσεις έχουν γίνει και στον τομέα της ασφάλειας, προκειμένου το Nano Europa να πληροί τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Για αυτό το λόγο θα εξοπλίζεται με ABS, ESP και αερόσακους. Μετά από όλα αυτά μην περιμένετε ότι όταν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη θα πωλείται προς 1.700 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για την Ινδία._Κ.Μπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ