X
Επικαιρότητα

Τα μελλοντικά σχέδια της ΚΤΜ;

Η ΚΤΜ έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από πρωτότυπα που έχουν σχεδιαστεί από σπουδαστές του πανεπιστημίου του FH Joanneum.

Η ΚΤΜ έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από πρωτότυπα τα οποία έχουν σχεδιαστεί από σπουδαστές του πανεπιστημίου του FH Joanneum, σε συνεργασία με την ίδια. Πλάνα για παραγωγή δεν υπάρχουν, παρόλα αυτά όμως έχει ενδιαφέρον ο τρόπος σκέψης των δημιουργών.
ΚΤΜ ΑΧ
Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένης σχεδίασης τετρακίνητο πρωτότυπο που συνάδει με τη σχεδιαστική γλώσσα του X-Bow αλλά και με στοιχεία από motocross. Φέρει υβριδικό σύστημα το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες. Το ΑΧ διαθέτει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ενισχυμένα ελαστικά και ανάρτηση με μεγάλες διαδρομές.
ΚΤΜ SR 85 Deuce
Μια πρόταση που αν μη τι άλλο απευθύνεται σε αγωνιστικές δραστηριότητες με οικολογικούς προσανατολισμούς όσον αφορά την χρήση του, με χαρακτηριστικά την ευελιξία, το μικρό βάρος, κατάλληλο για πίστες αλλά και αγωνιστικές αντιπαραθέσεις σε αγώνες μέσα σε πόλεις. Αυτά τα οχήματα φέρουν ηλεκτρικούς κινητήρες υψηλής απόδοσης.
ΚΤΜ CX
Eνα αρκετά ενδιαφέρον όχημα που κινείται επάνω στο νερό. Με το που θα σταματήσει, βυθίζεται μέχρι το γόνατο του αναβάτη και συμπεριφέρεται σαν σανίδα του surf.
KTM 360o
Η ιδιαιτερότητα του βασίζεται στη λειτουργία του εμπρός ψαλιδιού το οποίο μπορεί να κάνει περιστροφή 360 μοιρών. Διαθέτει μικρό βάρος, κινείται με ηλεκτρικό κινητήρα, έχει κάθισμα το οποίο αναδιπλώνεται και είναι ιδιαίτερα ευέλικτο.
ΚΤΜ Αscender
Όπως αφήνεται να εννοηθεί από την ονομασία του, το Ascender είναι ένα όχημα που μπορεί να πραγματοποιεί πτήσεις διάρκειας 30 λεπτών, με ταχύτητα 120 χλμ./ώρα. Για τις ανάγκες της κίνησης διαθέτει αεριοστρόβιλο, ο οποίος συμπληρώνεται με τρεις ρότορες.
ΚΤΜ Barracuda
Το πρωτότυπο αυτό είναι ένας συνδυασμός του RC8 και του Χ-Bow για τον υδάτινο κόσμο. Η ΚΤΜ το αποκαλεί ως «υδροπτέρυγο» έτοιμο για αγώνα. Διαθέτει εξαιρετική ακαμψία και σταθερότητα στην επιφάνεια του νερού. Μπορεί να πραγματοποιεί απότομες αλλαγές πλεύσης ενώ οδηγείται ταχύτατα και με ασφάλεια ακόμα και από χρήστες με μικρή εμπειρία. _B.X.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!