top icon
Επικαιρότητα

Τα επόμενα βήματα από την Porsche

Μετά την 4θυρη Panamera, η γερμανική εταιρεία εστιάζει την προσοχή της στο λανσάρισμα νέων εκδόσεων, με ακόμα πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά και εμφάνιση, για τις 911 και Cayman.

Μετά την 4θυρη Panamera, η γερμανική εταιρεία εστιάζει την προσοχή της στο λανσάρισμα νέων εκδόσεων, με ακόμα πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά και εμφάνιση, για τις 911 και Cayman.
 
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι αυτή τη στιγμή πληροφορίες, η γερμανική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει μερικές ακόμα πιο… συναρπαστικές, για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, εκδόσεις, αυτή τη φορά όμως βασιζόμενη σε υπάρχοντα μοντέλα της γκάμας της.  Πιο συγκεκριμένα, στα σκαριά φαίνεται να βρίσκεται ήδη οι εκδόσεις Speedster και GTS για την αειθαλή 911 τελευταίας γενιάς, οι κινητήρες των οποίων θα υπερβαίνουν ελαφρώς σε απόδοση το άτυπο φράγμα των 400 ίππων (Carrera: 345 ίπποι, Carrera S: 385 ίπποι). Φυσικά, η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, μέσω του γνωστού «διπλόδισκου» κιβωτίου ταχυτήτων PDK της εταιρείας.
 
Αντίστοιχα, σε φιλοσοφία και… περιεχόμενο, δείχνουν να είναι τα σχέδια των Γερμανών και για τη μικρότερη Cayman, καθώς μετά το επιτυχημένο εγχείρημα που πραγματοποίησαν με αφορμή το ντεμπούτο της Boxster Spyder, οι ιθύνοντες της εταιρείας ετοιμάζουν μια ακόμα πιο σπορτίφ έκδοση του μοντέλου, πιθανότατα με την ονομασία GTS, η οποία, εκτός από δυνατότερη, θα είναι και ελαφρύτερη σε βάρος.
 
Το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση όλων των παραπάνω πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου, σε συνδυασμό βέβαια με εκείνη που αφορά στην εντυπωσιακή και αρκούντως… οικολογική 918 Spyder. Η τελική απόφαση για το αν η τελευταία πάρει τελικά το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής της Porsche, έστω και σε περιορισμένα αντίτυπα, αναμένεται να παρθεί πριν τα τέλη του καλοκαιριού. _Χ.Α.  
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ