top icon
Επικαιρότητα

Τα 7+1 αυτοκίνητα για την ημέρα των ερωτευμένων

Με το χέρι στην καρδιά η συντακτική μας ομάδα επιλέγει τα αυτοκίνητα πoυ θα θέλαμε να οδηγήσουμε την ημέρα των ερωτευμένων.

Και πάντοτε συνοδεύοντας το αγαπημένο μας πρόσωπο σε προορισμό, ακολουθώντας το αγαπημένο μας intronews.gr. Προϋπόθεση, η ασφαλής μετακίνηση που δεν συνδέεται με κατανάλωση ποτού από τον οδηγό. Με ζώνη ασφαλείας και καθαρό μυαλό, καλή μας διασκέδαση, ακούγοντας Love FM στους 97.5 γιατί έτσι γιατί φέρνει στο νου αγαπημένο μας άνθρωπο που έφυγε νωρίς…

Το Μiclolino για να είμαστε πολύ κοντά απολαμβάνοντας την ανάσα του συνοδηγού. Ηλεκτρικό, ιδανικά κινούμενοι στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα βράδυ, για να ταιριάζει ακόμα πιο πολύ με το κόκκινο χρώμα και το ταμπεραμέντο του.

Microlino

Το Mazda ΜΧ-5, με ανοιχτή την οροφή, αξιοποιώντας τον καλό καιρό. Κάνει κρύο, καιρός για δύο. Οδηγοκεντρικό και σίγουρα σε άμεση «σύνδεση» με τους δύο αποκλειστικά επιβάτες του, το ιαπωνικό ρόουντστερ εξιτάρει τα οδηγικά πάθη αποτελώντας μια ακόμα μοναδική επιλογή την ημέρα αυτή.

Mazda MX-5

Το Peugeot 208, σε κόκκινο χρώμα. Ανεξάρτητα του κινητήρα, το κορυφαίο σούπερ μίνι της αγοράς, γιατί «θέλω να το απολαμβάνω και σταθμευμένο». Με τη χαρακτηριστική εμπρός σχεδίαση και το ξεχωριστό σε σχεδίαση εσωτερικό, το γαλλικό «μικρό» της Peugeot είναι σίγουρα μια πρόταση που ταιριάζει γάντι στη σημερινή ημέρα.

Peugeot 208

Το MINI, το γνήσιο, το τρίθυρο, και γιατί όχι και ηλεκτρικό. Το σημείο αναφοράς του ερωτευμένου. Με διαχρονική και πάντοτε επίκαιρη σχεδίαση, το βρετανικό «χατς» συνεχίζει να εξιτάρει τα πάθη και με τον τρόπο που πατά στην άσφαλτο.

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα

Τρία τα εναλλακτικά, όντας ηλεκτρικά για απόψε. Το MG4 σε πορτοκαλί, αλλά στη σύγχρονη εκδοχή του, με τη μεγάλη μπαταρία, το διπλό σπόιλερ και τους μεγαλύτερους τροχούς. Με σχεδίαση που τραβά το βλέμμα και με πάτημα που σίγουρα θα αγαπήσει ακόμα και ο πιο απαιτητικός.

MG4

Ένα καλό δυνατό Fiat 500e, παρακαλώ. Κ. Άρτζη, το Abarth που κρύβει ο Κωνσταντίνος, με τον δυνατό ηλεκτροκινητήρα των 155 ίππων στο «κόκκινο».

Abarth 500e

Το Cupra Born, γιατί αφού «δεν ήπια», θέλω επιστρέφοντας και να οδηγήσω αξιοποιώντας και τη συμπεριφορά του που θα ικανοποιήσει απόλυτα τους… παθαισμένους με την οδήγηση, αλλά και το στιλ του.

Cupra Born

Στιλ ασφαλώς διαθέτει και το Nissan Juke. Λεπτομέρεια ο κινητήρας που φιλοξενείται κάτω από το καπό. Σημαντικό το χρώμα και ο εξοπλισμός, τα σημαντικά για τις συντρόφους μας.

Αγιου Βαλεντίνου

Καλή διασκέδαση, αγαπητοί μας.

Για τους 4Τ, Σ.Χ.

Αγιου Βαλεντίνου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ