X
Επικαιρότητα

Σύστημα πλοήγησης για κλασικές Porsche 911!

Είστε ιδιοκτήτης μιας κλασικής 911 και αναζητάτε την ευκολία που παρέχει ένα σύγχρονο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης; Η Porsche Classic έχει την απάντηση.

Είστε ιδιοκτήτης μιας κλασικής 911 και αναζητάτε την ευκολία που παρέχει ένα σύγχρονο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης; Η Porsche Classic έχει την απάντηση.

Ας ξεχάσουμε για λίγο τον λιτό βίο και ας υποθέσουμε πως έχετε στην κατοχή σας μια κλασική Porsche 911 και αυτό που… διακώς θέλετε είναι να έχετε στη διάθεσή σας τις υπηρεσίες ενός συστήματος δορυφορικής πλοήγησης που να προσαρμόζεται, χωρίς παραφωνίες, στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας, χωρίς να καταστρέφεται η vintage ατμόσφαιρα της καμπίνας. Για τους περισσότερους, ασφαλώς και δεν πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόβλημα στον κόσμο. Ωστόσο, για όσους ενδιαφερόμενους και… τυχερούς, ασφαλώς, η Porsche Classic προσφέρει μια εξαιρετική λύση στο παραπάνω «πρόβλημα» που χαρακτηρίζεται από την ίδια ως «κλασική στο εξωτερικό αλλά και υπερσύγχρονη στο εσωτερικό». Η συσκευή αυτή αποτελείται από δύο περιστροφικούς διακόπτες, έξι ενσωματωμένα κουμπιά και μια οθόνη αφής 3,5 ιντσών.

Το εν λόγω σύστημα πλοήγησης, που εκτελεί ασφαλώς και… χρέη ραδιοφώνου, «δένει» εξαιρετικά με το ταμπλό των κλασικών 911, χάρη στη μαύρη επιφάνειά του αλλά και το σχήμα των διακοπτών του. Η συσκευή είναι συμβατή για τις 911 πρώτης γενιάς έως και τις τελευταίες αερόψυκτες 911 που είδαμε έως και τα μέσα της δεκαετίας του ΄90.

Παρά τη ρετρό εμφάνιση, το όλο σύστημα διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων συστημάτων πλοήγησης , συμπεριλαμβανομένου μεταξύ άλλων και μιας κάρτας microSD, με χωρητικότητα 8 GB, για εύκολη αποθήκευση χαρτών ή άλλων δεδομένων της αρεσκείας σας. Η συσκευή διαθέτει επίσης διεπαφές για εξωτερικές πηγές μουσικής, ενώ μπορεί να συνδεθεί, μέσω Bluetooth, με κάθε σύγχρονο smartphone. Κλείνοντας αξίζει να προσθέσουμε πως το κόστος της όλης συσκευής στη Γερμανία ανέρχεται στα 1.184 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!