X
Επικαιρότητα

Συνοδηγούμε με τους πρωταθλητές D1

Στα πλαίσια του 2ου Athens Tuning Show, το… μενού για τους δημοσιογράφους περιελάμβανε σήμερα συνοδήγηση στο… αριστερό μπάκετ των υπέροχων αγωνιστικών Nissan Silvia S15 των 500 ίππων της ιαπωνικής ομάδας TEAM ORANGE , τα οποία ετοιμάζονται από την HKS. Oι πιο διάσημοι drifters στον κόσμο, οι Ιάπωνες κορυφαίοι αγωνιζόμενοι του πρωταθλήματος D1 Grand Prix, Nobu Kumakubo και Kazuhiro Tanaka, μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε πώς δείχνει ο έξω κόσμος από το μπάκετ ενός αυτοκινήτου που, με τις εντολές του οδηγού του, την αστείρευτη δύναμη του μοτέρ και τη συνδρομή του σειριακού κιβωτίου, απλώς… δεν ισιώνει πουθενά.

Μάλιστα, τα αυτοκίνητα ντριφτάριζαν σε ζευγάρια, σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους, κάνοντας το θέαμα ακόμα εντυπωσιακότερο για όσους παρακολουθούσαν και ανεβάζοντας κι άλλο την αδρεναλίνη σε όσους συνοδήγησαν.

Οι Ιάπωνες πρωταθλητές θα συνεχίσουν να δίνουν παράσταση για το κοινό κάθε  μέρα μέχρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην Live Arena που βρίσκεται στα αριστερά της εισόδου της έκθεσης, με εισιτήριο εισόδου 10 ευρώ επιπλέον της τιμής γενικής εισόδου._Σ.Λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!