X
Επικαιρότητα

Συνεργασία BMW Group και Toyota

Το BMW Group και η Toyota Motor Corporation ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μνημόνιο που αφορά στη συνεργασία των δύο εταιρειών σε φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες επόμενης γενιάς.

Το BMW Group και η Toyota Motor Corporation ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας που αφορά στη μεσομακροπρόθεσμη συνεργασία των δύο εταιρειών σε φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες επόμενης γενιάς.

Στο πλαίσιο του μνημονίου, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν σε συνεργατική έρευνα στον τομέα των τεχνολογιών μπαταρίας ιόντων λιθίου επόμενης γενιάς. Πέραν αυτού, συμφωνήθηκε η ανάδειξη και η συζήτηση άλλων πιθανών συνεργατικών projects.

Επιπλέον η Toyota Motor Europe, το ευρωπαϊκό παρακλάδι της TMC και το BMW Group, υπέγραψαν συμφωνία στο πλαίσιο της οποίας το BMW Group θα προμηθεύσει στην Toyota Motor Europe πετρελαιοκινητήρες 1.6 και 2.0 λίτρων, ξεκινώντας από το 2014. 

Οι κινητήρες θα τοποθετούνται σε ορισμένα μοντέλα παραγωγής Toyota που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Μέσω της συμφωνίας, η Toyota σχεδιάζει να επεκτείνει την ευρωπαϊκή γκάμα της και τις πωλήσεις αποδοτικών πετρελαιοκίνητων οχημάτων χαμηλών εκπομπών CO2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!