top icon
Επικαιρότητα

Suzuki: Τρία νέα concepts

H Suzuki ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τρία νέα concepts στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 11 Δεκεμβρίου.

H Suzuki ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τρία νέα concepts στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.
 
Το πρώτο και πιθανά το πιο ενδιαφέρον από αυτά είναι το Regina, το οποίο ζυγίζει μόλις 730 κιλά και μας δίνει μια εικόνα του πώς βλέπει η ιαπωνική εταιρεία την επόμενη γενιά του παγκόσμιου μικρού αυτοκινήτου. Η ισχύς του προέρχεται από ένα κινητήρα, από τον οποίο δεν έχουμε μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο, εκτός από την ανακοίνωση της Suzuki ότι καταναλώνει μόλις 3,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει στην ατμόσφαιρα ρύπους διοξειδίου του άνθρακα που ανέρχονται σε μόλις 70 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. 

 
Το δεύτερο concept είναι το Q, μελλοντολογικού χαρακτήρα, που θυμίζει αρκετά το Nissan Pivo. Η εταιρεία λέει ότι το όχημα είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις σε ακτίνα περίπου 10 χιλιομέτρων, έτσι ώστε να χρησιμοποιεί πιθανά ένα ηλεκτρικό κινητήρα.

 
Το τρίτο concept είναι το Swift EV Hybrid, που μπορεί να ταξιδέψει για 20-30 χιλιόμετρα χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτροκίνηση. Όταν η μπαταρία εξαντληθεί, ο κινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια για να επεκτείνει την αυτονομία του αυτοκινήτου.

 
Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 11 Δεκεμβρίου.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ