top icon
Επικαιρότητα

Subaru Forester 2.5XT & Impreza

H γκάμα του Subaru Forester διευρύνεται με την παρουσίαση μιας ακόμα υπερτροφοδοτούμενης έκδοσης

H γκάμα του Subaru Forester διευρύνεται με την παρουσίαση μιας ακόμα υπερτροφοδοτούμενης έκδοσης, που φιλοξενεί κάτω από το εμπρός της καπό έναν 4κύλινδρο κινητήρα (μπόξερ, φυσικά…) χωρητικότητας 2.457 κ.εκ. Tο εν λόγω σύνολο αποδίδει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 211 ίππους στις 5.600 σ.α.λ. και ροπή 32,6 χλγμ. στις 3.600 σ.α.λ. προσφέροντας στο αμάξωμα των 1.445 κιλών… καταιγιστικές επιδόσεις. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της ιαπωνικής εταιρείας, το νέο SUV της Subaru επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,3 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 227 χλμ./ώρα.

Aξίζει να αναφέρουμε εδώ πως το νέο Forester 2.5XT συνοδεύεται από ένα πλήρες «πακέτο» εξοπλισμού, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μπλοκέ πίσω διαφορικό, ABS τελευταίας γενιάς, κλιματισμό, τέσσερις αερόσακους, όλες τις καθιερωμένες ηλεκτρικές ευκολίες, ηλεκτρική ηλιοροφή, πλήρες ηχοσύνολο με 6απλό cd, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλεις και δερμάτινο σαλόνι. H τιμή του αυτοκινήτου ορίστηκε στα 39.950 ευρώ, ενώ για την έκδοση με επιπλέον σύστημα πλοήγησης, στα 42.450 ευρώ.

Παράλληλα με την κορυφαία πλέον έκδοση του Forester, η Subaru παρουσίασε και την ανανεωμένη γκάμα του Impreza για το 2005. Oι αλλαγές σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου περιορίζονται εδώ στον εσωτερικό διάκοσμο και συγκεκριμένα, στο νέο τριάκτινο τιμόνι για τις εκδόσεις 1.6, στον ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων και κεντρική κονσόλα, καθώς και στα καθίσματα τύπου μπάκετ._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ